Har Du

Vores produkter er godkendt

Få mere viden om vores godkendelser.

Godkendelser

Læs mere

Benzin Generator fra 1.500 - 11.000 Watt / Euronorm V Motorer

Benzingeneratorer fra PowerGenerator.DK er de mest støjsvage, vibrationsfrie og driftstabile generatorer til benzin på markedet.

Opskriften på hvordan vi bygger vore generatorer har vi ikke ændret nævneværdigt på de sidste 12 år hvilket betyder at der her er tale om en benzingenerator som på alle måder er gennemprøvet og gennemtestet i felten af rigtigt mange håndværkere og privatpersoner gennem årene.

2.995,00 DKK  m/Moms
( 2.396,00 DKK  u/Moms )
4.995,00 DKK  m/Moms
( 3.996,00 DKK  u/Moms )
7.995,00 DKK  m/Moms
( 6.396,00 DKK  u/Moms )
9.995,00 DKK  m/Moms
( 7.996,00 DKK  u/Moms )
19.995,00 DKK  m/Moms
( 15.996,00 DKK  u/Moms )
10.495,00 DKK  m/Moms
( 8.396,00 DKK  u/Moms )
19.995,00 DKK  m/Moms
( 15.996,00 DKK  u/Moms )

Benzin generator i høj kvalitet

Vi står inde for den høje, professionelle kvalitet af de generatorer, vi forhandler. Det eneste, du skal huske, er, at en generator med jævne mellemrum skal have:

  • Skiftet olie
  • Renset luftfilter
  • Skiftet tændrør med mere

Der er et minimum af vedligehold, der skal foretages, hvis du ønsker at bruge din PowerGenerator til benzin i mange år fremover.
Man kan med stor fordel købe vores serie med fjernbetjente generatorer og dermed kunne starte og stoppe generatoren på afstand, hvilket er en fordel, hvis man arbejder på stillads eller nede i et hul og ikke skal bruge strøm i perioder.

Alle former for elektronik kan tilsluttes, da de er beskyttet elektronisk AVR, hvilket giver 100 % ren sinuskurve, som man kender fra den lokale elforsyning.

Benzin generatoren er derfor anvendelig i hovedparten af alle situationer, idet inverter-teknologien giver en støjdæmpende drift, der gør den mere behagelig at arbejde med, og gør, at den har større anvendelsesmuligheder. Du kan fx have en lydsvag benzindrevet generator med på bådturen, på camping, på arbejde, i kolonihaven og på byggepladsen, hvor du får glæde af den kompakte størrelse, der gør den nem at flytte rundt på.

En anden fordel er også, at en benzin generator giver en mere stabil strømforsyning, hvilket betyder, at den egner sig til alt slags håndværktøj og apparater der ikke kan tåle udsving eller afbrydelser i strømforsyningen.

Benzin generator til både professionelle og private

Står du overfor at skulle anskaffe en benzin generator til hård brug i hverdagen er du kommet til det rette sted. Vores generatorer til el fås i størrelser fra hobbygenerator, til de helt store modeller med høj ydeevne.

Er du det mindste i tvivl om hvilken generatormodel du skal vælge kan du læse vores købsguide eller kontakte os på email eller telefon, så vi sammen kan afklare dit behov og finde den rette model første gang.

Står du overfor en større opgave og skal bruge et helt generatoranlæg anbefaler vi www.generator.dk

Det kan godt være at generatorer ligner hinanden, det gør biler som bekendt også, men der er stor forskel på kvaliteten af de benzingeneratorer man kan købe online, hvilket vores kunder gennem mange år kun kan bekræfte. Når du køber en benzindrevet generator hos PowerGenerator, er det din garanti for, at du får en højt ydende, stabil benzin generator af bedste kvalitet. Vores webshop præsenterer dig for det absolut stærkeste, som markedet byder på af benzindrevne el generatorer. Vi giver dig generatorer til overkommelige priser. Det betyder, at du får rigtig meget generator og el for pengene, når du handler benzin generator hos PowerGenerator.

Hvad bruger man typisk en generator til?

En benzin generator er et praktisk redskab, som har mange anvendelsesmuligheder. Den kan bl.a. bruges ved strømsvigt, eller i situationer hvor den almindelige strøm er sat ude af kraft. Den er derfor godt at have ved nybyggeri eller boligrenovering, hvor der ikke er adgang til den vanlige strømforsyning. Derudover kan nogle benzin generatorer køre på den benzin, du alligevel har til at stå til din plæneklipper. Det kan også være værd at have med i overvejelserne, hvis du vil være fri for at have mange forskellige dunke med benzin i forskellige blandingsforhold stående. Men pas på i forhold til indholdet af bioethanol. Moderne benzin indeholder nemlig ofte et for højt indhold af bioethanol, som kan være med til tære på slanger, pakninger, belægninger og morten.

Derfor anbefaler vi, at du allerede fra start fodrer din benzin generator med Bell Add Benzin Additiv, som er 100 % sikkert, forbedrer brændstoføkonomien, øger motorens levetid og er det allerbedste valg til din PowerGenerator.

Benzin generatoren kan også med fordel bruges i bilen som strømforsyning der er nødvendig for at holde bilen kørende, og som oplader af bilens batteri.
Se også hvad vi kan tilbyde af professionelle digitale generatorer.

Ny benzin generator - hvordan vælger du den rigtige?

Inden du køber ny benzin generator til erhverv eller privat brug, er der nogle ting du bør have in mente forud for købet, så du er sikker på at ende med den rigtige.

Nedenfor finder du nogle af de som udgangspunkt vigtigste punkter, når du er på udkig efter en ny benzin generator:

  • Hvor meget strøm har du brug for, at din benzin generator kan generere? Der findes flere typer og størrelser af benzin generatorer, der genererer forskellige antal kilowatt
  • Det er på forhånd godt at vide, hvad den nye benzin generator som udgangspunkt skal bruges til. Benzin generatoren kan måske holde til den kontinuerlige drift af den pågældende maskine, men du bør også tage højde for startstrømmen. De fleste maskiner bruger nemlig mere strøm for at starte op og dette skal din benzin generator også kunne levere. En vinkelsliber har fx oftest en effekt på 800 Watt, men derimod en startstrøm på helt op til 1500 Watt. Startstrømmen fremgår sjældent af produktet, men spørg en forhandler eller producenten selv, for at få den korrekte information
  • Når du vælger benzin generator, bør den som udgangspunkt have en overkapacitet på 25 - 30%. Overkapaciteten i en benzin generator er vigtig, da generatoren ellers ville have en konstant maks belastning, hvilket slider hårdt på motoren.
  • Ligesom en bilmotor, har en benzin generator også brug for olie, for at kunne køre uproblematisk. Der er brug for generator olie og det kan være en fordel at købe en dunk inden du modtager benzin generatoren, så du er klar
  • En lille, men ofte overset detalje er om din benzin generator skal være med eller uden hjul. Hvis du på forhånd ved, at du ikke har brug for at flytte generatoren rundt så ofte, behøver du ikke at tænke videre over dette punkt. Hvis du derimod har planer om, at din benzin generator skal kunne flyttes rundt eller skal bruges til maskiner, der bruges forskellige steder, bør du vælge en benzin generator på hjul

Hos PowerGenerator finder du en benzin generator med enten 230 Volt eller 230-400 Volt. Hvis du primært bruger apparater, der benytter 230 Volt vil en tilsvarende benzin generator være det bedste valg. Hvis du derimod benytter apparater, der hovedsageligt benytter 400 Volt, bør du vælge en benzin generator, der kan levere 400 Volt i stedet. På denne måde er du sikret, at generatoren kan levere den rette mængde strøm og kræfter til at drive maskinen eller apparatet.

Få hjælp til at vælge en benzingenerator

Har du brug for råd og vejledning? Vi sidder altid parat til at guide dig igennem det rette køb af både generator, men også reservedel og tilbehør, så du kan have glæde af den i lang tid. Vi kan kontaktes på følgende mail: info@powergenerator.dk, eller på tlf.: 64 41 59 02 i tidsrummet mellem kl. 8.00-17.00, man.-fre.