Har Du

Vores produkter er godkendt

Få mere viden om vores godkendelser.

Godkendelser

Læs mere

Benzin Generator fra 1.500 - 11.000 Watt / Euronorm V Motorer

Benzingeneratorer fra PowerGenerator.DK er de mest støjsvage, vibrationsfrie og driftstabile generatorer til benzin på markedet.

Opskriften på hvordan vi bygger vore generatorer har vi ikke ændret nævneværdigt på de sidste 12 år hvilket betyder at der her er tale om en benzingenerator som på alle måder er gennemprøvet og gennemtestet i felten af rigtigt mange håndværkere og privatpersoner gennem årene.

2.495,00 DKK  m/Moms
( 1.996,00 DKK  u/Moms )
4.695,00 DKK  m/Moms
( 3.756,00 DKK  u/Moms )
7.495,00 DKK  m/Moms
( 5.996,00 DKK  u/Moms )
9.495,00 DKK  m/Moms
( 7.596,00 DKK  u/Moms )
19.995,00 DKK  m/Moms
( 15.996,00 DKK  u/Moms )
8.295,00 DKK  m/Moms
( 6.636,00 DKK  u/Moms )
9.995,00 DKK  m/Moms
( 7.996,00 DKK  u/Moms )
19.995,00 DKK  m/Moms
( 15.996,00 DKK  u/Moms )

Benzin generator i høj kvalitet

Vi står inden for den høje kvalitet af de generatorer vi forhandler. Det eneste du skal huske er at en generator skal have skiftet olie, renset luftfilter, skiftet tændrør med mere med jævne mellemrum. Der er et minimum af vedligehold, der skal foretages hvis du ønsker at bruge din PowerGenerator til benzin i mange år fremover.
Man kan med stor fordel købe vores serie med fjernbetjening og dermed kunne starte og stoppe generatoren fra afstand, hvilket er en fordel hvis men arbejder på stillads eller nede i et hul og ikke skal bruge strøm i perioder.
Alle former for elektronik kan tilsluttes, da de er bestykket elektronisk AVR, hvilket giver 100% ren sinuskurve som man kender fra den lokale elforsyning.

Benzin generatoren er derfor anvendelig i hovedparten af alle situationer, idet inverter-teknologien giver en støjdæmpende drift, der gør den mere behagelig at arbejde med, og gør, at den har større anvendelsesmuligheder. En anden fordel er også, at en benzin generator giver en mere stabil strømforsyning, hvilket betyder, at den egner sig til alt slags håndværktøj og apparater der ikke kan tåle udsving eller afbrydelser i strømforsyningen.

Benzin generator til både professionelle og private

Står du overfor at skulle anskaffe en benzin generator til hård brug i hverdagen er du kommet til det rette sted. Vores generatorer til el fås i størrelser fra hobbygenerator, til de helt store modeller med høj ydeevne.
Er du det mindste i tvivl om hvilken generatormodel du skal vælge kan du læse vores købsguide eller kontakte os på email eller telefon, så vi sammen kan afklare dit behov og finde den rette model første gang.
Står du overfor en større opgave og skal bruge et helt generatoranlæg anbefaler vi www.generator.dk

Det kan godt være at generatorer ligner hinanden, det gør biler som bekendt også, men der er stor forskel på kvaliteten af de benzingeneratorer man kan købe online, hvilket vores kunder gennem mange år kun kan bekræfte.

En benzin generator er et praktisk redskab, som har mange anvendelsesmuligheder. Den kan bl.a. bruges ved strømsvigt, eller i situationer hvor den almindelige strøm er sat ude af kraft. Den er derfor godt at have ved nybyggeri eller boligrenovering, hvor der ikke er adgang til den vanlige strømforsyning.

Benzin generatoren kan også med fordel bruges i bilen som strømforsyning der er nødvendig for at holde bilen kørende, og som oplader af bilens batteri.

Se også hvad vi kan tilbyde af professionelle digitale generatorer.

Få hjælp til at vælge en benzingenerator

Har du brug for råd og vejledning? Vi sidder altid parat til at guide dig igennem det rette køb af både generator, men også reservedel og tilbehør, så du kan have glæde af den i lang tid. Vi kan kontaktes på følgende mail: Info@powergenerator.dk , eller på tlf.: 64 41 59 02 i tidsrummet mellem kl. 8.00-17.00, man.-fre.