Har Du

Vores produkter er godkendt

Få mere viden om vores godkendelser.

Godkendelser

Læs mere

Tilbehør til din digitale generator kan du ikke komme udenom. Om din generator er ny eller har nogle måneder bag sig, så får du på et tidspunkt brug for tilbehør til at holde den kørende længe endnu. Vi fører kvalitetsudstyr til skarpe priser og står altid klar med professionel vejledning.

Se vores udvalg af digitale generatorer her.

129,00 DKK  m/Moms
( 103,20 DKK  u/Moms )
70,00 DKK  m/Moms
( 56,00 DKK  u/Moms )
595,00 DKK  m/Moms
( 476,00 DKK  u/Moms )
45,00 DKK  m/Moms
( 36,00 DKK  u/Moms )
195,00 DKK  m/Moms
( 156,00 DKK  u/Moms )
195,00 DKK  m/Moms
( 156,00 DKK  u/Moms )
195,00 DKK  m/Moms
( 156,00 DKK  u/Moms )
119,00 DKK  m/Moms
( 95,20 DKK  u/Moms )
295,00 DKK  m/Moms
( 236,00 DKK  u/Moms )

Danmarks største udvalg af tilbehør til digitale generatorer

Der findes mange grunde til at vælge en digital generator frem for en diesel- eller benzin drevet generator. En af fordelene ved digitale generatorer er at de er meget støjsvage. De larmer langt fra lige så meget som benzin- og diesel generatorer. Desuden vibrerer de også langt mindre og du vil muligvis kunne have den kørende i lang tid uden at lægge mærke til det.

Digitale generatorer er også meget gode at have, hvis du er meget udendørs og skal bruge strøm til at have enkelte elektroniske apparater kørende. De er meget lette at transportere. Vores mindste generatormodel vejer for eksempel kun 13 kilo.
Da modellerne er mindre og lettere, er de perfekte til at have med på campingture, til havefester og andre udendørs arrangementer, stående i forskellige boder og til mange andre anledninger.

Under tilbehør kan du finde ting, såsom alle de nødvendige reservedele til din digitale generator, for eksempel oplader og tændrør. Vi råder vores kunder til kun at købe originalt tilbehør og reservedele til deres generatorer for at sikre den høje kvalitet og lange levetid.

Forlæng levetiden betragteligt på din generator

Derudover har vi kvalitets smørelse i form af motorolie fra Mobil, slanger til at lede udstødning ud af rum og covers der passer til lige netop din model af digital generator. Disse beskyttelsescovers er gode når du ikke har generatoren kørende og bare skal opbevare den.
Du dækker din generator til og coveret holder støv, sollys og vand væk fra maskinen. Som sagt, nødvendigt tilbehør til at optimere levetiden på din generator.

Ydermere finder du også en batterioplader, der oplader generatorens batteri igen og igen, så du slipper for at løbe tør for strøm, eller at køre på et alt for lavt batteri der ikke holder særlig længe, og som derfor pludselig dør. Der er intet mere irriterende;især hvis du er midt i et større byggeprojekt eller strømmen pludselig går midt i den store havefest.

Desuden finder du i vores sortiment af tilbehør også uundværlige additiver, der har til formål at forbedre og hæve eksempelvis benzinens oktantal. Oktantallet beskriver benzinens egenskaber ved bankning når den anvendes i en forbrændingsmotor. Bankning finder sted, hvis benzin og luftblandingen i motoren tændes for tidligt. Dette er ikke hensigtsmæssigt rent energimæssigt, og det slider kraftigt på motoren.

Læg hvad du mangler i kurven - tryk køb - og dit tilbehør vil blive leveret indenfor 1-3 hverdage.

Få hjælp til at vælge det rette generator tilbehør

Har du brug for råd og vejledning? Vi sidder altid parat til at guide dig igennem det rette køb af både generator, men også reservedel og tilbehør, så du kan have glæde af den i lang tid. Vi kan kontaktes på følgende mail: Info@powergenerator.dk , eller på tlf.: 64 41 59 02 i tidsrummet mellem kl. 8.00-17.00, man.-fre.