Har Du

Vores produkter er godkendt

Få mere viden om vores godkendelser.

Godkendelser

Læs mere

EKSTREM STØJSVAGE!

Digital Generator fra 1.200 - 7.000 Watt / Euronorm V Motorer

Vores serie af digital generatorer er sammensat af de bedste kvalitets komponenter i produktionen, hvilket sikrer vores kunder en professionel kvalitet med høj driftsikkerhed uden sammenligning.


Vi kan som en af de meget få leverandører på markedet tilbyde en meget høj effekt da vores digital generatorer kan parallelforbindes og dermed øges effekten nemt og bekvemt. Se også vores store udvalg af benzin generatorer her.

3.995,00 DKK  m/Moms
( 3.196,00 DKK  u/Moms )
5.995,00 DKK  m/Moms
( 4.796,00 DKK  u/Moms )
8.995,00 DKK  m/Moms
( 7.196,00 DKK  u/Moms )
11.990,00 DKK  m/Moms
( 9.592,00 DKK  u/Moms )
17.990,00 DKK  m/Moms
( 14.392,00 DKK  u/Moms )

Digital generator med Digital AVR

Der er tænkt på det hele fra start og derfor benytter vi permanent magnetisk generator som bevirker at alle vores digital generatorer langt bedre kan håndtere start-strøm fra eksempelvis boremaskiner, vinkelslibere,støvsugere samt andre el-apparater med elektromotorer. 

Vore modeller har alle Digital AVR, så du undgår fejlstrøm, der kan ødelægge måleudstyr eller andre elapparater.

En smart feature ved vore digitale generatorer gør, at generatoren justerer sin hastighed i forhold til den belastning, den udsættes for. Derved kan generatoren optimere sit brændstofforbrug bedst muligt og ligeledes være støjsvag.

Har du brug for, er en lille, lydløs, økonomisk digital generator, som kan levere 230 volt stabilt, så er du kommet til det rette sted. Skulle man være det mindste i tvivl omkring valget af den korrekte generator er vi naturligvis altid klar med råd og vejledning.

En digital generator med mange anvendelsesmuligheder

Måske er dit behov anderledes end du tror - større eller mindre - vore fagfolk ved, hvad der skal til for at løse en given opgave. Husk at du kan sammenkoble flere digitale generatorer, hvis du får brug for mere power.

En digital generator kan også bruges i hjemmet, i båden på camping eller andre steder, hvor du står og skal bruge noget strøm. Den lave vægt gør at en digital generator er nem at have med overalt, hvor der er brug for strøm i en fart.
Den store fordel ved en generator med inverter er hvor lydløs den er. Generatoren afgiver cirka 48-65 decibel lyd når den arbejder.

Som noget nyt er vi begyndt at klargøre alle de generatorer vi sælger på vort eget værksted. Det vil sige at du bare skal trykke på knappen, så kører det. Vi har fyldt olie på samt startet og justeret generatoren inden den lander hos dig.

En digital generator har også den fordel, at den har en skærm hvorfra du kan styre det hele, dermed har du altid overblik over og styr på hvor meget energi og benzin der bruges på en nem, praktisk og overskuelig måde.

Brug for hjælp til valg af digital generator?

Har du brug for råd og vejledning? Vi sidder altid parat til at guide dig igennem det rette køb af både generator, men også reservedel og tilbehør, så du kan have glæde af den i lang tid. Vi kan kontaktes på følgende mail: Info@powergenerator.dk , eller på tlf.: 64 41 59 02 i tidsrummet mellem kl. 8.00-17.00, man.-fre.