Har Du

Vores produkter er godkendt

Få mere viden om vores godkendelser.

Godkendelser

Læs mere

Reservedele til benzin generator finder du i et bredt sortiment hos PowerGenerator. Vi har reservedele til de mange forskellige modeller af benzin generatorer som vi fører. For at finde de rette dele skal du først trykke på den størrelse af benzin generator du har.

Originale reservedele til benzin generator

Hos PowerGenerator har vi alt i originale reservedele til din benzin generator. Det er nemlig vigtigt at holde tingene ved lige så maskineriet holder i lang tid. Dette kan du nemmest gøre ved at skifte delene, så snart du lægger mærke til at noget kan være galt eller du foretager regelmæssige tjek på generatoren. Under de regelmæssige tjek kan du med god vilje skifte olien, så du sikrer dig at alt det nødvendige smøres korrekt.

Af reservedele finder du alt fra små til de lidt større dele. Små dele som bolte, tændrør, pakninger og dioder skal alt sammen være i orden for at generatoren fungerer optimalt. Kan du ikke finde det du lige mangler, så kan det måske gemme sig blandt tilbehør til benzin generator.
Af de lidt større reservedele til benzin generatorer finder du blandt andet nyt luftfilter, udstødning og karburator. Hos PowerGenerator finder du altid de originale reservedele, da vi stærkt anbefaler folk at vælge dele af ordentlig kvalitet. På den måde forringes generatorens funktionalitet ikke mere end nødvendigt.

Reservedele til benzin generator i høj kvalitet

Husk også at tjekke om delene passer til den størrelse generator du har. For eksempel at fjerdersættet til karburatoren passer til din 1.500 Watt generator, hvis det er den model du har. Det samme gælder for pakninger og oliepinde. Når delene passer sammen, er der mindre risiko for at de slides unødvendigt.

Alle vores reservedele til benzin generator er i højeste kvalitet og i slidstærke materialer, såsom plast og metal, der er holdbare, og som tåler slitage så din benzingenerator holder længere, og ydeevnen dermed forbedres.

Da vi ser os selv som specialister inden for generatorer, kan du altid stille os spørgsmål hvis du skulle være i tvivl om hvilke dele du skal bruge. Vi står klar med rådgivning omkring alle reservedele til din benzin generator og hvordan du bedst kan vedligeholde den.

Få rådgivning til de rette reservedele

Giv os et kald på 64 41 59 02 eller send en mail til info@powergenerator.dk. Vi sidder klar man.-fre. fra kl.8.00-17.00.