Har Du

Vores produkter er godkendt

Få mere viden om vores godkendelser.

Godkendelser

Læs mere

Støjsvag Diesel generator - fra 5.500 - 6.000 Watt / Euronorm V Motorer

Diesel generator serien fra PowerGenerator er af høj kvalitet og giver dig et stort antal muligheder, som du ikke får andre steder. Eksempelvis auto start og stop ved strømsvigt. Vores diesel generatorer er af japansk oprindelse og er alle yderst driftstabile, hvor flere kunder har oplevet over 8.000 driftstimer på en enkelt generator. Flere af modellerne har støjdæmper, så de ikke generer og har en ydeevne på 230 - 400V.

13.595,00 DKK  m/Moms
( 10.876,00 DKK  u/Moms )
15.995,00 DKK  m/Moms
( 12.796,00 DKK  u/Moms )
17.995,00 DKK  m/Moms
( 14.396,00 DKK  u/Moms )

Find en diesel generator der matcher dit behov

Lad en diesel generator fra PowerGenerators egen serie sikre dig en stabil drift. Hver generator kan benyttes af både professionelle og private brugere, uanset formålet.

Vi har løbende optimeret på både designet og vores brug af kvalitetskomponenter, hvilket viser sig i den lange levetid for en diesel generator. Vores generatorer holder nemlig år efter år, helt uden problemer.

Foruden den lange levetid, er du også altid sikker på at kunne få reservedele til din diesel generator, når den er købt hos os. Det gælder bl.a. hvis du skal bruge en dieselpumpe, et nyt luftfilter, produkter til vedligeholdelse og meget, meget mere.

En diesel generator består udelukkende af komponenter af høj kvalitet og har et godt og stabilt design, der sørger for at give dig en driftssikker energikilde. Hvis du sørger for jævnligt og rettidigt at skifte olie samt udføre almindeligt vedligehold, vil din diesel generator holde mange år ud i fremtiden.

Du kan tilslutte alle former for elektronik til en af vores diesel generatorer, der er udstyret med elektronisk AVR, hvilket giver en 100% ren sinuskurve, nøjagtig som man kender det fra det lokale elværk.

Vælg mellem følgende:

  • Diesel generator 230V
  • Diesel generator 400V

Modellen på 400V har et faktisk spænd mellem 230V-400V, hvilket gør den egnet til mange forskellige typer af opgaver og projekter.

Grundet den elektroniske AVR, kan vi med stolthed sælge vores diesel generatorer velvidende, at alle vores kunder får leveret en kraftfuld og stabil energikilde af høj kvalitet til prisen.
En digitaliseret diesel generator kan skaffe dig strøm, hvor der ellers ikke er adgang til elnettet. Dette kan eksempelvis være ved byggemodning, anlægsarbejder i højden eller til vands, hvor der ikke er trukket strøm.

Er diesel ikke det rette for dig? Hos PowerGenerator er vi eksperter i én ting - og det er generatorer! Derfor kan vi med garanti også finde en generator til dig. Vi forhandler både diesel-, benzin- og digitale generatorer.

Du kan med fordel vælge en diesel generator

Både diesel og benzin kan skabe den nødvendige kraft, der kræves til at drive elektroniske projekter, værktøjer eller apparater.
Diesel bliver ofte udskammet af de to brændstoffer, men kan med fordel anvendes i Danmark af flere årsager, herunder:

  • I Danmark er diesel stadig billigere end benzin
  • Diesel giver en længere levetid pr. liter. Energien der skabes med diesel som brændstof, rækker altså længere
  • Der findes regler for hvor meget brændstof man må opbevare privat, og der må opbevares en større mængde diesel end benzin. Dette kan være en fordel, da du er sikker på ikke at løbe tør lige så hurtigt eller jævnligt købe mere
  • Der anvendes ofte en diesel generator til erhverv, grundet den lange levetid på brændstoffet og den økonomiske fordel

Diesel generator til hus og båd

En diesel generator er et alsidigt stykke værktøj, som alle i husholdningen kan få glæde af. Har naboen strømafbrydelse, kan du sætte køleskab og fryser til din generator og undgå at miste dyrebare madvarer mm.

Skal du holde havefest, kan en diesel generator drive både festlys og musikanlæg, uden at folk falder i lange forlængerledninger. Der er et utal af anvendelser, når det gælder vores billige diesel generatorer.

Ombord på båden er den også nyttig, hvis du skal bruge ekstra strøm til at lave mad eller drive et TV ombord. Husk, at generatoren skal stå, hvor den kan få luft og altså ikke i den lukkede kabine.

Hjælp og rådgivning om diesel generatorer

Er du i tvivl om hvilken diesel generator du har brug for? Eller har du generelt spørgsmål til diesel generatorer og brugen heraf, er du altid velkommen til at kontakte os, uanset om der er tale om brug til erhverv eller privat. 

Vi kan kontaktes på følgende mail: info@powergenerator.dk eller på tlf.: 6441 5902 i tidsrummet mellem kl. 8.00-17.00, man.-fre.

Det gælder naturligvis også efter at du har købt en diesel generator hos os. Vi rådgiver gerne omkring alle aspekter af generatorer, eller andre produkter i vores sortiment.

Husk, at vi også forhandler reservedele og forbrugsstoffer til vores diesel generatorer. Spar på fragten og køb både olie og tændrør med, når du bestiller - så har du altid på lager, når du allermest skal bruge disse sliddele.