Har Du

Vores produkter er godkendt

Få mere viden om vores godkendelser.

Godkendelser

Læs mere

Støjsvage Dieselgeneratorer fra 5.500 - 6.000 Watt / Euronorm V Motorer

Dieselgenerator-serien fra PowerGenerator.DK er af høj kvalitet og giver dig et stort antal muligheder du ikke får andre steder. Eksempelvis auto start og stop ved strømsvigt.

Vi forhandler Dieselmotorer af Japansk oprindelse disse motorer er yderst driftstabile og af en så høj kvalitet at mange af vore kunder har opnået op til 8.000 driftstimer på en enkelt generator. Se vores udvalg af billige generatorer til diesel her.

Find en diesel generator der matcher dit behov

PowerGenerators Serie af diesel generatorer benyttes af professionelle og private brugere. Vi har løbende optimeret på designet og vores brug af kvalitetskomponenter viser sig ved at vore generatorer til diesel holder år efter år uden problemer. Hertil er du altid sikker på også at kunne få reservedele til vores generatorer her på shoppen. Det gælder blandt andet hvis du skal bruge en diesel pumpe, nyt luftfilter, vedligeholdelelses produkter og meget mere.

Vi benytter os af kvalitetskomponenter og har et godt og stabilt design, der giver en driftsikker diesel generator. Hvis du husker at skifte olie og tændrør samt at udføre almindeligt vedligehold kan du have din PowerGenerator til diesel i mange år fremover.
Alle former for elektronik kan naturligvis tilsluttes vore diesel generatorer der er udstyret med elektronisk AVR hvilket giver 100% ren sinuskurve som
man kender fra det lokale elværk.

Derfor kan vi med stolthed sælge vores dieselgeneratorer velvidende om at vores kunder får leveret en utrolig høj kvalitet til prisen.
Husk at vi også forhandler reservedele og forbrugsstoffer til vore generatorer, spar på fragten og køb olie og tændrør med når du bestiller, så har du altid på lager når du allermest skal bruge disse sliddele.

En digitaliseret generator kan skaffe dig strøm, hvor der ikke er nogen strøm, eksempelvis ved byggemodning eller anlægsarbejder i højden, hvor der ikke er trukket strøm.

Diesel generator til hus og båd

En dieselgenerator er et alsidigt stykke værktøj som alle i husholdningen kan få glæde af. Har naboen strømafbrydelse kan du sætte køle og frys til din generator og undgå at miste dyrebare madvarer med mere. Skal du holde havefest kan dieselgeneratoren drive festlys og musikanlæg uden at folk falder i lange forlængerledninger. Der er et utal af anvendelser når det gælder vore billige dieselgeneratorer.
På båden er den også nyttig, hvis du skal bruge ekstra strøm til at lave mad eller drive et TV ombord. Husk at generatoren skal stå, hvor den kan få luft og altså ikke i den lukkede kabine

Hjælp og rådgivning om diesel generatorer

Er du i tvivl om hvilken generator du har brug for - Eller har du generelt spørgsmål til diesel generatorer og brugen heraf, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på følgende mail: Info@powergenerator.dk , eller på tlf.: 64 41 59 02 i tidsrummet mellem kl. 8.00-17.00, man.-fre.

Det gælder naturligvis også efter at du har købt en generator til diesel hos os. Vi rådgiver gerne omkring alle aspekter af diesel generatorer, eller noget af de andre PowerGenerator vi har i vores sortiment, - Hellere spørge eksperterne end at ødelægge noget.