Diesel pumpe komplet

Lager: På lager

Leveringstid: 2-5 Hverdage

495,00 DKK  m/Moms
( 396,00 DKK  u/Moms )

Er du på udkig efter en ordentlig diesel pumpe til din diesel generator? Hos PowerGenerator sælger vi alt i reservedele til din generator hvad end du bruger en diesel- eller benzindrevet af slagsen eller sågar én af de moderne digitale generatorer. Køb en original dieselpumpe, komplet og klar til brug. Den vil passe perfekt til en diesel generator fra vores udvalg.

Alle Generatorer leveres gratis

Generator altid klargjort

Diesel pumpe i topkvalitet

Hos PowerGenerator har vi et stort udvalg af reservedele til vores forskellige typer af generatorer. Derfor forhandler vi naturligvis også denne originale diesel pumpe der er i samme høje kvalitet som resten af vores produktsortiment. Vi anbefaler altid, at man bruger originale reservedele, så man ikke forringer ens generators stand og funktionalitet. Udover pumper er du altid garanteret at kunne få reservedele til de generatorer du køber hos os. Det er ikke en garanti du får hos alle forhandlere.

Enhver generator vil efter mange timers arbejde blive slidt og få brug for at få udskiftet reservedele. Det kan blandt andet være diesel pumpen som ikke længere kan opretholde et optimalt tryk, bliver utæt eller andet. For at sikre din generator den længste levetid, bør du altid servicere den løbende.

Med en diesel pumpe kan du selve fylde diesel på din dieselgenerator. Det er meget vigtigt at vælge den rette type pumpe, der netop er specielt udviklet til at håndtere fx enten benzin eller diesel. Diesel pumperne er lavet i holdbare og slidstærke materialer, der kan klare dieseloliens særlige sammensætning. Dette er også grunden til at dieselpumper ofte er lidt dyrere end benzinpumper. Har du brug for lidt hurtig vejledning til hvordan du selv udskifter pumpen til din dieselgenerator eller noget helt andet, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi hjælper dig på stedet!

Optimer din generators ydeevne med en ny diesel pumpe

En diesel pumpe er et uundværligt element i en dieselmotor, da det sørger for, at dieselmotoren får den nødvendige brændstofforsyning. Ved at opretholde det rigtige tryk og flow, sikrer dieselpumpen en konstant og effektiv brændstofforsyning til motoren. Når din dieselpumpe fungerer optimalt, kan du forvente en forbedret brændstofeffektivitet og øget ydeevne fra din generator.

Hvis du oplever at din generator ikke leverer den forventede strøm, kan det være et tegn på, at dieselpumpen er slidt eller defekt. Andre tegn kan være ustabil motorfunktion, højt brændstofforbrug eller endda motorstartproblemer. Det er altid en god idé at tjekke din diesel pumpe, hvis du oplever nogen af disse problemer, da en tidlig diagnose og reparation kan forhindre alvorlige skader og kostbare reparationer.

Ved regelmæssigt at udskifte din diesel pumpe sikrer du, at din generator kører optimalt og forlænger dens levetid. Husk, at vedligeholdelse og rettidig udskiftning af vitale komponenter som dieselpumpen, kan spare dig for store udgifter i det lange løb.

Køb diesel pumper og andre reservedele hos PowerGenerator

Hos PowerGenerator er vi specialister i generatorer og alt udstyr inden for dette område. Alle vores produkter bliver produceret efter strenge kvalitetskrav, ligesom vi kontinuerligt tester vores produkter for at sikre kvalitet og funktionalitet. Alle vores medarbejdere er yderst kompetente og står altid klar til at give råd og vejledning. Har du nogen spørgsmål omkring vores diesel pumpe eller et af vores andre produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag på telefon eller mail.

De typiske spørgsmål vi hører er:

  • Hvornår er det tid til at udskifte diesel pumpen?
  • Hvilken dieselpumpe skal jeg købe
  • Kan jeg få hjælp til at få en diesel pumpe udskiftet?
  • Hvorfor virker pumpen ikke længere optimalt?
  • Hvordan udskifter man selv en pumpe til en dieselgenerator?

Hvad end du er mester på byggepladsen eller privatperson står vi altid klar til at rådgive. Spørg om alt inden for reservedele, brug eller andet. Vi kan fanges på 64 41 59 02

Hvad er en dieselpumpe egentlig?

Alle dieseldrevne motorer har en eller anden form for diesel pumpe, som regulerer mængden af brændstof. Pumpen er en relativ lille komponent som styrer transporten af brændstof fra dieseltanken til motoren. Med andre ord kan man sige at en dieselpumpen er mellemledet mellem karburatoren og motorens brændstofledning.

Dieselmotorer bruges i dag til nogle af verdens kraftigste motorer inden for alle brancher og kan have enorme kræfter. En dieselpumpe er dog yderst nødvendig for at få en funktionsstabil motor hvor brændstofsreguleringen er tilpasses korrekt.

Hvis diesel pumpen på din generator er ved at være nedslidt, er det derfor vigtigt at du får den udskiftet. Ydeevnen vil ikke være optimal og du risikerer at der vil opstå flere unødvendige ødelæggelser i din generator som følge er for stor eller for lav brændstoftilførsel.

Har Du