Diesel pumpe komplet

Lager: På lager

Leveringstid 1-3 hverdage.

495,00 DKK  m/Moms
( 396,00 DKK  u/Moms )

På udkig efter en diesel pumpe til din diesel generator? Hos PowerGenerator sælger vi reservedele til din diesel generator, herunder denne originale dieselpumpe fra PowerGenerator, der passer perfekt til en diesel generator fra vores brede udvalg.

Alle Generatorer leveres gratis

Generator altid klargjort

Diesel pumpe i topkvalitet

Hos PowerGenerator har vi et stort udvalg af reservedele til vores forskellige typer af generatorer, derfor forhandler vi naturligvis også denne originale diesel pumpe der er i samme høje kvalitet som resten af vores produktsortiment. Vi anbefaler altid, at man bruger originale reservedele, så man ikke forringer ens generators stand og funktionalitet.

Med en diesel pumpe kan du selve fylde diesel på din dieselgenerator. Det er meget vigtigt at vælge den rette type pumpe, der netop er specielt udviklet til at håndtere fx enten benzin eller diesel. Vores diesel pumpe er lavet i holdbare og slidstærke materialer, der kan klare dieseloliens særlige sammensætning. Dette er også grunden til at diesel pumper ofte er lidt dyrere end benzinpumper.

Køb dieselpumper og andre reservedele hos PowerGenerator

Hos PowerGenerator er vi specialister i generatorer og alt udstyr inden for dette område. Alle vores produkter bliver produceret efter strenge kvalitetskrav, ligesom vi kontinuerligt tester vores produkter for at sikre kvalitet og funktionalitet. Alle vores medarbejdere er yderst kompetente og står altid klar til at give råd og vejledning. Har du nogen spørgsmål omkring vores diesel pumpe eller et af vores andre produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag på telefon eller mail.

Har Du