1 Liter Mobil 5W/30 Olie

Lager: På lager

Leveringstid: 2-5 Hverdage

119,00 DKK  m/Moms
( 95,20 DKK  u/Moms )

Kvalitetsoile til din PowerGenerator

Alle Generatorer leveres gratis

Generator altid klargjortOptimal smøring med Mobil Super 3000 5w30

Hos PowerGenerator har vi valgt motorolie fra Mobil som det absolut bedste produkt til optimal smøring og problemfri drift under alle forhold til PowerGenerator. Mobil er verdens førende producent af syntetisk motorolie, der er udviklet til at holde motorer i god stand under forskellige forhold. Motorolierne fra Mobil er godkendt af de førende bilproducenter.

Mobil Super 3000 5w30 er en fuldsyntetisk motorolie, der får din motor til fungere optimalt. Olien sikrer lang levetid med ekstra beskyttelse inden for et bredt temperaturområde. Få et overblik over fordelene ved Mobil Super 3000 5w30 herunder:

  • Forbedret beskyttelse
  • Forbedret ydeevne
  • Forbedret renhed af motor samt slamforebyggelse
  • Optimal smøreevne - også ved lave temperaturer
  • Forbedret brændstoføkonomi
  • Minimal slitage
  • Sikker start hver gang

Hvorfor vælge Mobil Super 3000 5w30?

Olie er desværre en meget overset faktor, når man ønsker, at en motor skal fungere problemfrit år efter år. Det kan derfor kun anbefales at vedligeholde sin motor løbende og kun benytte kvalitetsolie helt fra start. Motorolie bruges til at smøre de bevægelige dele i en motor, så den yder maksimalt samtidig med at modstand mindskes, hvilket forhindrer unødig slitage. For lidt olie kan danne friktion og varme, hvilket kan lave store skader på din motor, der koster mange penge at få fikset. Derudover er olien med til at fjerne støv og snavs, så motoren forbliver ren. Hvilken olie skal du så vælge til din motor? Hos PowerGenerator anbefaler vi motorolierne fra Mobil, der er velafprøvede og kendte for deres høje kvalitet og effektivitet.

Har du spørgsmål angående Mobil Super 3000 5w30, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os i alle hverdage mellem 8-17 på telefon 6441 5902. Du kan også sende os en mail på info@powergenerator.dk. Har du andre spørgsmål, også tekniske, er du ligeledes mere end velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Har Du