BarDahl Benzin Additiv

Lager: På lager

Leveringstid: 2-5 Hverdage

129,00 DKK  m/Moms
( 103,20 DKK  u/Moms )

Benyt BarDahl Benzin Additiv og undgå gammel benzin.

Alle Generatorer leveres gratis

Generator altid klargjort

Rens og plej din motor med BarDahl Benzin Additiv

Der findes alverdens forskellige former for additiver til motorer, gearkasser mv. og til forskellige forbrændingstyper. Additiver er især noget, man taler om i forbindelse med bilmotorer, hvor der – som bekendt – også findes en del, der kører på benzin. Og det er absolut også relevant at bruge til benzingeneratorer, hvor du blandt andet kan forlænge generatorens levetid og få en langt bedre brændstoføkonomi samt en sundere motor, som også er bedre for klimaet.

Men hvorfor er det, du skal bruge et additiv til benzinmotoren? Hvad gør det godt for, og hvilke fordele har det frem for almindelig, gammeldags ren benzin uden additiv? Alt det får du svar på herunder. Først får du lige en omgang nyttig basisviden, så du ved, hvad der ligger til grund for at bruge additiv til din benzinmotor. Bagefter fortæller vi dig, hvordan du bruger det i hvilken dosering.

Bioethanol er lovbestemt tilsat alt benzin der kan købes, men desværre er der uheldige bivirkninger, man som forbruger skal være særdeles opmærksom på. Moderne benzin indeholder op til 10% bioethanol, hvilket kan tære på slanger, pakninger, belægninger og motoren.

Derudover nedbrydes bioethanol efter kun 3 måneder, hvilket ikke kun resulterer i startbesvær, da oktantal falder drastisk, men også aflejringer i dysser og karburator.
Vi anbefaler derfor, at man benytter BarDahl Benzin Additiv til generatorer fra PowerGenerator allerede fra start, inden der begynder at sætte sig aflejringer i brændstofsystemet. På den måde har du glæde af din benzin generator længst tid muligt, fordi den er ren og kører optimalt. Du skal dog stadig huske at servicetjekke den med jævne mellemrum for at sikre, at alle dele fungerer optimalt.


I mange tilfælde tjener udgiften til BarDahl Benzin Additiv sig endda hjem igen i form af bedre brændstof-forbrænding samt det faktum, at din benzindrevne generator holder i meget længere tid.
Det er et rense- og plejemiddel til alle typer benzin og motorer. Det kan afhjælpe startproblemer og mindske koks- og sodaflejringer. Ved hyppig brug opnås nedsat benzinforbrug samt bedre motoreffekt og kompression, hvilket giver en øget levetid på motoren og et renere miljø. Herunder kan du se en oversigt over nogle af fordelene ved at bruge BarDahl Benzin Additiv.

Fordele ved at anvende BarDahl Benzin Additiv til din benzin generator:

  • Undgå gammel benzin og startbesvær
  • Holder karburator, dysser og tanken ren
  • Renser og smører ventiler og ventilsæder
  • Forbedret brændstoføkonomi
  • Øger motorens levetid
  • Renere udstødning og miljøvenlighed
  • 250 ml rækker til 250 liter benzin
  • Det bedste valg til din PowerGenerator

Hvordan virker BarDahl Benzin Additiv?

Produktet renser og smører alle de komponenter, benzin er i forbindelse med. BarDahl Benzin Additiv er utrolig let at bruge. Det blandes helt simpelt og fuldstændigt med brændstoffet, altså benzinen nede i benzingeneratorens tank.


BarDahl Benzin Additiv kan tilsættes før hver tankning og virker ved, at der dannes et bindeled mellem urenheder og benzin. Det betyder, at de små mængder af urenheder der er i benzinen opløses og ryger ud med udstødningen. Der er en masse fordele for både din motor, pengepungen og miljøet ved at bruge BarDahl Benzin Additiv.

Dosering
Du skal bruge 10 ml BarDahl Benzin Additiv til 10 l. benzin.
Det betyder, at en flaske med 250 ml. BarDahl Benzin Additiv rækker til ca. 250 l. benzin, der kører igennem din generator. Da en benzingenerator har et lavt brændstofforbrug i forvejen, vil der være additiv til benzinmotoren til lang tid frem i den ene flaske og med en meget stor effekt.

Ved at bruge det allerede fra start, kan du forebygge mange problemer, som eksempelvis tæring i brændstofsystemet og uhensigtsmæssig ophobning.
Hvis du har en ældre benzin generator, hvor du ikke før har brugt additiv til motoren, anbefaler vi, at du følger dette råd:

De første par gange, du bruger additiv til benzinmotoren, kan du evt. fordoble mængden i forhold til den vejledte dosering – og dermed gå op på 1 del. BarDahl Benzin Additiv. På den måde får du hurtigere fjernet aflejringer, som allerede måtte have sat sig i motoren. Du kan fx spotte, at din benzin generator har behov for at blive renset for aflejringer ved, at du oplever startproblemer.
Kan sikkert anvendes til benzin, som indeholder bioethanol.

Har du spørgsmål angående produktet, er du velkommen til at kontakte os på telefon 6441 5902, eller du kan skrive en mail på info@powergenerator.dk. Har du spørgsmål af mere teknisk karakter, kan vi naturligvis også hjælpe med at besvare dette. Vi vægter nemlig meget højt, at du kommer afsted fra vores webshop med nøjagtigt de produkter, som du skal bruge, og som matcher dine behov og det, du skal bruge dem til.

God fornøjelse med at rense, pleje og vedligeholde din benzinmotor med Bell Add Benzin Additiv.

Har Du