Bell Add Benzin Additiv

Lager: På lager

Leveringstid 1-3 hverdage.

70,00 DKK  m/Moms
( 56,00 DKK  u/Moms )

Benyt Bell Add Benzin Additiv og undgå gammel benzin.

Alle Generatorer leveres gratis

Generator altid klargjort

Rens og plej din motor med Bell Add Benzin Additiv

Bioethanol er lovbestemt tilsat alt benzin der kan købes, men desværre er der uheldige bivirkninger, man som forbruger skal være særdeles opmærksom på. Moderne benzin indeholder op til 10% bioethanol, hvilket kan tære på slanger, pakninger, belægninger og motoren.

Derudover nedbrydes bioethanol efter kun 3 måneder, hvilket ikke kun resulterer i startbesvær, da oktantal falder drastisk, men også aflejringer i dysser og karburator. Vi anbefaler derfor, at man benytter Bell Add Benzin Additiv til PowerGenerator allerede fra start. Det er et rense- og plejemiddel til alle typer benzin og motorer. Det kan afhjælpe startproblemer og mindske koks- og sodaflejringer. Ved hyppig brug opnås nedsat benzinforbrug samt bedre motoreffekt og kompression, hvilket giver en øget levetid på motoren og et renere miljø. Herunder kan du se en oversigt over nogle af fordelene ved at bruge Bell Add Benzin Additiv.

Fordele:

  • Undgå gammel benzin og startbesvær
  • Holder karburator, dysser og tanken ren
  • Renser og smører ventiler og ventilsæder
  • Forbedret brændstoføkonomi
  • Øger motorens levetid
  • 100 ml rækker til 125 liter benzin
  • Det bedste valg til din PowerGenerator

Hvordan virker Bell Add Benzin Additiv?

Produktet renser og smører alle de komponenter, benzin er i forbindelse med. Bell Add Benzin Additiv kan tilsættes før hver tankning og virker ved, at der dannes et bindeled mellem urenheder og benzin. Det betyder, at de små mængder af urenheder der er i benzinen opløses og ryger ud med udstødningen. Der er en masse fordele for både din motor, pengepungen og miljøet ved at bruge Bell Add Benzin Additiv.

Har du spørgsmål angående produktet, er du velkommen til at kontakte os på telefon 6441 5902, eller du kan skrive en mail på info@powergenerator.dk. Har du spørgsmål af mere teknisk karakter, kan vi naturligvis også hjælpe med at besvare dette.

Har Du