NGK Tændrør til Digital Generator

Lager: På lager

Leveringstid: 2-5 Hverdage

45,00 DKK  m/Moms
( 36,00 DKK  u/Moms )

Her på siden finder du NGK tændrør, der er kendt for at være markedets absolut bedste. NGK har mere end 80 års erfaring, og deres produkter er kendt for deres gode kvalitet og holdbarhed. Tændrøret fra NGK passer perfekt til vores digitale generatorer, der er bestykket med et japansk tændingssystem.

Har du nogen spørgsmål til tændrøret, er du mere end velkommen til at tage fat i os.

Alle Generatorer leveres gratis

Generator altid klargjort

NGK tændrør til din digitale generator

Hos Powergenerator.dk sælger vi kun produkter i absolut topkvalitet, og derfor har vi også valgt at forhandle det anerkendte NGK tændrør til vores digitale generatorer. Det er vigtigt med det helt rette tændrør, der både optimerer din brændstoføkonomi og reducerer miljøpåvirkning. NGK har over 80 års erfaring og er verdens største producent af tændrør i høj kvalitet. De udvikler og producerer et stort udvalg af produkter, der kan dække ethvert behov inden for præstation og pris. NGK gør meget ud af at udvikle eksisterende og ny teknologi, hvor de benytter en bred vifte af materialer der tilgodeser både ydelse og holdbarhed.

Køb NGK tændrør som reservedel

Har du en digital generator fra Powergenerator.dk, anbefaler vi, at du anvender et NGK tændrør. Herunder får du en oversigt over nogle af fordelene ved at bruge et tændrør fra NGK:

  • Sikker start hver gang
  • Forbedret brændstoføkonomi
  • En god ide at have i reserve
  • Det bedste valg til din digitale generator
  • Bemærk: Kan kun benyttes til PowerGenerator Digital-serien

Det er en rigtig god idé løbende at tjekke op på ens tændrør og skifte det ud, hvis det ser helt mørkt eller beskadiget ud. Vi anbefaler derfor, at man altid har et NGK tændrør som reservedel. Er du på udkig efter andre reservedele til din digitale generator, så klik ind på linket og se hele vores udvalg.

Er der noget du er i tvivl om, kan du kontakte os på telefon 64 41 59 02 i alle hverdage mellem 8-17. Du kan også sende os en mail på info@powergenerator.dk, eller du kan udfylde kontaktformularen her på vores hjemmeside.

Har Du