Oliepind diesel generator

Lager: På lager

Leveringstid: 2-5 Hverdage

69,00 DKK  m/Moms
( 55,20 DKK  u/Moms )

Køb den originale oliepind til din diesel generator fra PowerGenerator.dk. Det er rigtig vigtigt løbende at tjekke oliestanden på din generator, så du ved om der er nok olie. Der må hverken være for meget eller for lidt, og det er her oliepinden kommer ind i billedet.

Alle Generatorer leveres gratis

Generator altid klargjort

Oliepind - Tjek oliestanden i din generator 

Med en oliepind kan du sikre dig, at der er den den rette mængde olie i din generator, så den fungerer helt optimalt. Det er hverken godt med for lidt eller for meget olie i, da det kan beskadige generatoren. Men hvornår skal der så ny olie på din generator? Her kan du bruge en oliepind til at tjekke oliestanden, så du ved hvor meget olie der allerede er i og hvor meget mere du skal fylde på.

Vi anbefaler altid, at man bruger originale reservedele og tilbehør, så man ikke forringer generatorens stand eller funktionalitet. Det samme gør sig gældende med en oliepind, hvor det er vigtigt med den helt rette, der passer i størrelsen, så du kan måle olieniveauet korrekt.

Køb den originale oliepind til din generator fra PowerGenerator

Motorolie er afgørende for at din generator virker optimalt, da olien er med til at smøre, opsuge affaldsstoffer og opretholde den rette temperatur. Hos PowerGenerator sælger vi forskellige oliepinde, der passer perfekt til vores generatorer. Oliepinden på denne side er specielt udviklet til vores diesel generatorer.

Alle vores produkter er i absolut topkvalitet og kan bruges af både professionelle og private. Vores medarbejdere er eksperter inden for generatorer og står altid klar til at rådgive og besvare spørgsmål. Vi kan kontaktes alle hverdage fra kl. 8 til kl. 17 på telefon 66 41 59 02 eller via vores kontaktformular her på hjemmesiden.

Har Du