Benzinhane 1.500 Watt

Lager: På lager

Leveringstid: 2-5 Hverdage

249,00 DKK  m/Moms
( 199,20 DKK  u/Moms )

Køb en komplet benzinhane af solid kvalitet til din benzingenerator. Når en generator med tiden har arbejdet i rigtigt mange timer, vil den som alle andre motorer begynder at kunne få nedslidte reservedele. Sørg altid for at benzinhanen er i god stand således at benzintilførslen forløber optimalt.

Alle Generatorer leveres gratis

Generator altid klargjort

Få udskiftet din benzinhane hvis den er slidt

Har du en benzingenerator kan du på et tidspunkt få behov for en ny benzinhane. Vi anbefaler altid at du benytter Bell Add Benzin Additiv, som renser og smører motoren og alle komponenter effektivt. På den måde sikrer du en længere levetid for din generator og så er der miljømæssige samt økonomiske fordele at hente såvel.

Benzinhanen her på siden er en komplet hane med et simpel on/off håndtag som har et gevind med en plastikslange i den ene ende. Når du køber en ny hane til din benzingenerator skal du lige sikre dig at den passer til generatormodellen så ikke der opstår overtryk. Har du købt din generator hos os, kan du altid være sikker på at kunne få reservedele til den her. Denne benzinhane til 1500 watt leveres på ganske få hverdage og sælges til en yderst overkommelig pris.

Ofte stillede spørgsmål til benzinhaner

Der kan opstå mange spørgsmål når du pludseligt står i den situation at din generator er begyndt og brokke sig og du har lokaliseret fejlen til måske at det er benzinhanen den er gal med. De typiske spørgsmål vi hører er:

  • Hvordan skifter man en benzinhane?
  • Hvilken benzinhane skal jeg bruge til min generator?
  • Hvornår bør benzinhanen udskiftes?
  • Kan jeg få hjælp til at få hanen udskiftet på min benzingenerator købt hos jer?

Har du spørgsmål omkring benzinhaner generelt eller er i tvivl om denne er den rette til netop din generator, så tøv ikke med at kontakte os, vi sidder klar til at rådgive dig.

Benzinhaner er ikke bare benzinhaner

Alle benzinmotorer bruger en benzinhane til at regulere benzintilførslen til motoren. Hvis denne komponent ikke var der, ville der ikke være nogen regulering, hvilket ville kunne resultere i enten alt for stor eller alt for lille benzintilførsel, og det ville kunne få alvorlige konsekvenser for stabiliteten af motoren. En benzinhane kendes også fra knallerter og lign. men du skal dog sikre dig at hanen er beregnet til og passer til netop din benzingenerator inden du forsøger at udskifte den.

Kontakts os hvis du er i tvivl, det er helt gratis at spørge om råd og vejledning og du kan undgå dyre lærepenge.

Har Du